"Prvo poluvrijeme" pripalo Rijeci

Kek: "Očekujem spektakl na Kantridi"

08.05.2014.

Kek: "Očekujem spektakl na Kantridi"
Foto: Drago Sopta/HNS

U prvoj utakmici finala Hrvatskog kupa Rijeka je u Zagrebu pobijedila Dinamo 1:0, no treneri obje momčadi slažu se da još ništa nije gotovo.

Rijeka je u srijedu na maksimirskom stadionu napravila veliki korak prema osvajanju Hrvatskog kupa u sezoni 2013./2014. Svladala je domaći Dinamo 1:0, pogotkom Ivana Tomečaka u 40. minuti utakmice.

Trener Rijeke Matjaž Kek imao je razloga za zadovoljstvo, premda žali što njegovi nogometaši nisu iskoristili još i prostor za poneki protunapad u drugom poluvremenu.

"Ovako ranjeni Dinamo posebno je opasan, stoga moramo ohladiti glave, smiriti emocije i euforiju te ostati odgovorni. Dinamo može svakoga pobijediti na gostovanju, ali mi ćemo kod kuće biti goropadni i očekujem spektakl na Kantridi", rekao je trener Rijeke, koji je zahvalio brojnim gostujućim navijačima na podršci.

Dinamov strateg Zoran Mamić brzo se okrenuo uzvratnom dvoboju, koji će biti odigran idućeg utorka na Kantridi.

"Slažem se da je ovaj susret bio tek prvo poluvrijeme. Čestitam Rijeci, koja nas je svladala našim oružjem, osvajanjem lopte na sredini terena. Imamo problema unutar momčadi, ali nećemo tražiti opravdanja, nego idemo u Rijeku tražiti pobjedu koja nas vodi prema trofeju", kaže.

"Ne želim vjerovati da nećemo postići pogodak u dvije utakmice, siguran sam da ćemo u uzvratu biti kvalitetniji i bolji", zaključio je Mamić.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri