Novi sponzorski ugovor

Hrvatski Telekom partner Hrvatskog nogometnog saveza

13.05.2014.

Hrvatski Telekom partner Hrvatskog nogometnog saveza
Foto: Drago Sopta/HNS

Nastavljajući tradiciju podržavanja domaćeg nogometa, Hrvatski Telekom je postao partner Hrvatskog nogometnog saveza, a ova je suradnja potvrđena sponzorskim ugovorom između HT-a i HNS-a koji su potpisali Nataša Rapaić, članica Uprave i glavni operativni direktor za privatne korisnike HT-a i Davor Šuker, predsjednik HNS-a. 

Nataša Rapaić izjavila je tom prigodom: ''Ono što spaja HT i HNS je strast prema vrhunskim rezultatima i zato želimo da ovo partnerstvo pridonese novim uspjesima naše reprezentacije. Poznato je da HT podržava domaći nogomet već godinama i na MAXtv-u osigurava najbolje sportske sadržaje, među kojima je nogomet apsolutni broj jedan. I zato se posebno veselimo utakmicama naše reprezentacije, svim srcem navijamo za naše dečke i želimo im puno uspjeha u Brazilu.''

Foto: Drago Sopta/HNS

Davor Šuker izrazio je zadovoljstvo suradnjom: "Drago mi je što je Hrvatski Telekom kao jedna od najvažnijih tvrtki u Hrvatskoj odlučio postati jedan od partnera Hrvatskog nogometnog saveza. Naše dvije organizacije prepoznatljive su u cijelom svijetu i zato mi je zadovoljstvo što zajedno krećemo ususret Brazilu i Svjetskom prvenstvu. Vrhunski partneri poput HT-a omogućuju HNS-u ulaganje u budućnost čime osiguravamo da Hrvatska i idućih godina bude sudionik velikih natjecanja, kao što je bila i do sada."

Suradnju je pozdravio i izbornik Niko Kovač: "Sa svojim stručnim stožerom brinem se za ono što igrači pružaju na terenu, ali znam koliko je važna kvalitetna logistička podrška Saveza, ne samo A reprezentaciji nego svim selekcijama. Hrvatska reprezentacija ima vrhunske uvjete za rad zahvaljujući svojim rezultatima, ali i zahvaljujući suradnji HNS-a sa snažnim partnerima kao što je HT."

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri