Zaliječena ozljeda

Vida: "Moramo biti pravi protiv Brazila"

28.05.2014.

Vida: "Moramo biti pravi protiv Brazila"
Foto: Drago Sopta/HNS

Domagoj Vida jedan je od hrvatskih reprezentativaca koji je uoči Svjetskog prvenstva osvojio trofej - uzeo je Ukrajinski kup. Ozljeda je za njega stvar prošlosti.

Dynamo iz Kijeva hrvatskih reprezentativaca Domagoja Vide i Ognjena Vukojevića nadjačao je u finalu Ukrajinskog kupa Šahtar iz Donecka, a Vida je tom prigodom - osim postignutog pogotka - zaradio i ozljedu. Dobio je udarac u mišić.

"Zaliječio sam problem sa stražnjom ložom. U dogovoru s liječnicima i izbornikom preskočio sam nekoliko dana i sada treniram normalno", potvrdio je hrvatski branič.

U Austriji se marljivo radi na svemu što će igrače čekati na Svjetskom prvenstvu.

"Razgovarali smo sa stručnim stožerom, liječnicima, glasnogovornikom, koji nam govore kakva je situacija u Brazilu. Sigurno je da za nas neće biti nikakvih opasnosti i da će sve proći u najboljem redu", kaže Vida.

Na pripremama reprezentacije ništa ne nedostaje:

"Uvjeti su u Bad Tatzmannsdorfu izvrsni i na nama je da se dobro spremimo i fizički i psihički te da budemo pravi protiv Brazila. Imamo i saune u kojima se teže diše, ali kada počne utakmica, tko će više razmišljati o zraku".

"Nadam se da će Niko Kovač biti najuspješniji izbornik, što znači da ćemo i mi igrači biti dobri", zaključio je Domagoj Vida.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri