Video: Izbornik na poplavljenim područjima

Hrvatska reprezentacija i njeni navijači za Slavoniju

30.05.2014.

Hrvatska reprezentacija i njeni navijači za Slavoniju
Foto: Drago Sopta/HNS

Dragi navijači hrvatske reprezentacije, zahvaljujemo Vam što će u subotu Gradski vrt biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Hrvatska reprezentacija imat će veličanstven oproštaj uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Prepuni Gradski vrt podržat će reprezentativce u dvoboju protiv Malija i tako ispratiti Hrvatsku na četvrto SP u njenoj povijesti.

No, utakmica će imati i puno više od sportskog značaja - Hrvatski nogometni savez poklonit će sav prihod u humanitarne svrhe, za pomoć područjima stradalima u katastrofalnim poplavama.

Reprezentativci su i sami dali svoj doprinos, pa su se tako odrekli milijun kuna premija za prolazak na Svjetsko prvenstvo.

Izbornik Niko Kovač, trener Robert Kovač i reprezentativac Ivica Olić posjetili su poplavljena područja i u prihvatnom centru u Cerni dali podršku stradalima i obećali financijsku pomoć.

U sljedećem videu nije potreban dodatan komentar, slika govori više od tisuću riječi o katastrofalnim posljedicama poplava u Slavoniji:

Zbog svih ovih ljudi i ovog dijela Hrvatske, hvala Vam što dolazite podržati hrvatsku reprezentaciju i naše Slavonce i Slavonke!

Budimo ponosni!

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri