Zahvalan HNS-u na pruženoj prilici

Ujević se priključuje Daliću u UAE

30.06.2014.

Ujević se priključuje Daliću u UAE
Foto: Drago Sopta/HNS

Dosadašnji član stručnog stožera hrvatske reprezentacije, Branimir Ujević, priključit će se stožeru Zlatka Dalića u Al Ainu, najuspješnijem klubu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Nakon završetka hrvatskog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, Branimir Ujević prihvatio je poziv Zlatka Dalića, managera Al Aina, te će se priključiti njegovom stručnom stožeru.

Al Ain je 14 puta osvajao prvenstvo UAE, a 2003. godine postali su prvi klub iz te zemlje koji je osvojio Azijsku Ligu prvaka.

Ujević se zahvalio Hrvatskom nogometnom savezu i izborniku Niki Kovaču na uzornoj suradnji:

"Zahvaljujem se na povjerenju koje mi je prije šest mjeseci ukazano imenovanjem za pomoćnika izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Nike Kovača. Trajno ću biti zahvalan izborniku Kovaču, Hrvatskom nogometnom savezu i predsjedniku Davoru Šukeru na prilici da sudjelujem u časnom i poštenom nastupu hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, natjecanju i sportskoj svečanosti koja je ostvarenje sna i neponovljivo iskustvo za svakoga tko je nogometu posvetio godine rada, učenja i predanosti."

Prof. Ujević poželio je puno sreće reprezentaciji u narednim izazovima:

"Uživao sam radeći i družeći se s izbornikom i svim članovima stručnog i medicinskog stožera, i sa svim igračima: bilo je zadovoljstvo raditi u tako nadahnjujućem ljudskom i profesionalnom okruženju, te u izuzetnim uvjetima koje nam je omogućio Hrvatski nogometni savez. Svima koji ostaju raditi i stvarati u našoj nogometnoj reprezentaciji i Hrvatskom nogometnom savezu želim uspjeh i sreću u privatnom i poslovnom životu. Unaprijed se radujem najvišim rezultatskim dometima hrvatskog nogometa, koji će sigurno doći."

Izbornik Niko Kovač zahvalio je Ujeviću na doprinosu radu stručnog stožera:

"Na prvom mjestu, zahvaljujem se Branimiru na trudu i radu koji je uložio kao član stručnog stožera. Profesionalno i ljudski dao je doprinos kakav smo i očekivali kada smo ga odlučili uključiti u rad stožera. Želim mu puno sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere, počevši od ovog sportskog izazova u Ujedinjenim Arapskim Emiratima."

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri