Dao podršku RNK Splitu

Davor Šuker posjetio Hrvace

23.08.2014.

Davor Šuker posjetio Hrvace
Foto: Arhiva HNS

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom posjetila je u četvrtak NK Hrvace gdje se upoznala s radom kluba i obvezala pomoći pri izgradnji novog terena.

Šuker je u Hrvacama potpisao od prije dogovoreni sporazum o financiranju izgradnje umjetnog pomoćnog terena na sportskom nogometnom centru koji će biti financiran od strane Hrvatskog nogometnog saveza.

Foto: Arhiva HNS

Uz Šukera, u izaslanstvu HNS-a bili su dopredsjednici Ante Vučemilović i Ante Kulušić, predsjednik županijskog saveza Splitsko-dalmatinske županije Alojzije Šupraha te povjerenik Treće HNL-Jug, Ante Plazibat.

Domaćini su ih upoznali sa svojim djelovanjem od trenutka osnivanja kluba, a razgovaralo se i o financiranju reflektora za glavni stadion u Hrvacama. Predsjednik Šuker najavio je domaćinima i dolazak delegacije HNS-a na otvaranje umjetnog igrališta koje je predviđeno za Dan općine.

Delegaciju HNS-a primili su načelnik općine Dinko Bošnjak, donačelnik i dopredsjednik NK Hrvace Jakov Titlić, župnik fra Neven Pavlinušić te predsjednik Hrvaca Stipe Doljanin.

Foto: Arhiva HNS

Predsjednik Šuker te je večeri posjetio i Park mladeži gdje je dao podršku RNK Splitu zajedno s izbornikom Nikom Kovačem. Splitska momčad odigrala je dobru utakmicu protiv talijanskog prvoligaša Torina u 4. pretkolu Europske lige te s 0:0 odlazi na uzvrat s nadom u povijesni uspjeh.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri