Uvaženi svjetski stručnjaci

HNS-ova radionica na Svjetskom kongresu ISPAS-a

28.08.2014.

HNS-ova radionica na Svjetskom kongresu ISPAS-a
Foto: Drago Sopta/HNS

U Opatiji će od 3. do 6. rujna biti održan Svjetski kongres ISPAS-a na kojem će svjetski poznati stručnjaci govoriti o analizama performansi u različitim sportovima.

International Society of Performance Analysis of Sport (ISPAS) će uz podršku International Network of Sport and Health Science u hotelu Ambasador organizirati Svjetski kongres kojem će ovom prigodom domaćin biti zagrebački Kineziološki fakultet.

Aktivnu ulogu će tijekom Kongresa imati i Hrvatski nogometni savez koji u petak 5. rujna suorganizira nogometnu radionicu na kojoj će sudjelovati glavni treneri seniorskih momčadi i voditelji škola nogometa klubova 1. i 2. HNL, te sportski direktori klubova 1. HNL, kao i članovi stožera svih hrvatskih reprezentacija.

Jedinstveni seminar iz područja nogometne znanosti pružit će priliku hrvatskim trenerima da čuju svjetske stručnjake, a teme su analiza, priprema i evaluacija utakmica AFC Ajaxa, analiza Svjetskog prvenstva u Brazilu te notacijska analiza u sustavu rada HNS-a.

Na nogometnoj radionici pod pokroviteljstvom HNS-a sudionike će pozdraviti tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak, potpredsjednik AEFCA-a Fredi Fiorentini, predsjednik Komisije nogometnih trenera Hrvatske Ivo Šušak te viši savjetnik predsjednika HNS-a Zorislav Srebrić.

Više informacija o ovom Kongresu možete pronaći OVDJE.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri