Odgovor Michelu Platiniju

HNS dao podršku oboljelima od ALS-a

29.08.2014.

HNS dao podršku oboljelima od ALS-a
Foto: HNS

"Nogomet je momčadski sport" - u tom je duhu Hrvatski nogometni savez odgovorio predsjedniku Uefe Michelu Platiniju koji je za ALS izazov nominirao predsjednika HNS-a Davora Šukera.

Hrvatski nogometni savez i hrvatski reprezentativci uvijek se rado odazivaju različitim humanitarnim akcijama, pa se tako predsjednik Šuker s djelatnicima HNS-a danas pridružio osvješćivanju o ALS-u i pomoći oboljelima.

Amiotrofična lateralna skleroza (ALS) neurološka je i smrtonosna bolest koja ima brz, progresivan tijek. Izazov polijevanja s hladnom vodom učinio je proteklih tjedana mnogo za osvješćivanje javnosti o ovoj bolesti, a udruge diljem svijeta koje pomažu oboljelima dobile su značajan i do sada nezabilježen financijski impuls.

Predsjednik Uefe Michel Platini nominirao je predsjednika HNS-a Davora Šukera koji je danas prihvatio taj izazov te uz još četiri djelatnika HNS-a poručio:

"Zahvaljujem se prijatelju Michelu Platiniju, predsjedniku Uefe, što nas je nominirao. Hrvatski nogometni savez uvijek će se odazvati humanitarnim akcijama."

Koga je predsjednik HNS-a nominirao za izazov i pozvao na donaciju, pogledajte u videu.

Predsjedniku Šukeru pridružili su se tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak, team managerica A reprezentacije Iva Olivari, pravni savjetnik Matija Puhak i glasnogovornik Tomislav Pacak.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri