Bayer slavio i u drugom kolu

Jedvaj golom ispravio autogol, Mandžukić strijelac u pobjedi Atletica

30.08.2014.

Jedvaj golom ispravio autogol, Mandžukić strijelac u pobjedi Atletica
Foto: Drago Sopta/HNS

Tin Jedvaj i Mario Mandžukić ove su subote pronašli put do mreža svojih protivnika, pri čemu se mladi branič svojim pogotkom iskupio za autogol.

Nakon vrijedne pobjede u prvom bundesligaškom kolu u Dortmundu, Bayer iz Leverkusena dočekao je berlinsku Herthu te upisao još tri boda na svoj konto.

Igrala se 24. minuta utakmice kada je mladi hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj poslao loptu u vlastitu mrežu za prednost gostiju, no u 50. minuti reagirao je na najbolji mogući način, postigavši pogodak za poravnanje.

Proigrao ga je Castro u srcu kaznenog prostora, a Jedvaj je uspio naći put iza Jarsteina. Schieber je zatim donio novo vodstvo Herthi, ali Bayer je velikim preokretom, koji su režirali Spahić, Brandt i Bellarabi, pobijedio 4:2. Jedvaj je igrao do 65. minute, kada ga je zamijenio Donati.

Mario Mandžukić i njegov Atletico Madrid zaigrali su na domaćem terenu protiv Eibara, a momčad Diega Simeonea povela je u 11. minuti preko Mirande. U 25. minuti iz prekida je ubacio Gabi, da bi Mandžukić glavom matirao Iruretu za udvostručenje vodstva.

Eibar je potom smanjio zahvaljujući Abrahamu, ali rezultat se do kraja više nije mijenjao te je Atletico osvojio sva tri boda. Mandžukić je igru napustio u 67. minuti susreta.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri