Svjetski kongres ISPAS-a

Hrvatski treneri uče od svjetskih stručnjaka

31.08.2014.

Hrvatski treneri uče od svjetskih stručnjaka
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski nogometni savez imat će aktivnu ulogu tijekom Svjetskog kongresa ISPAS-a koji će biti održan u Opatiji od 3. do 6. rujna.

Zagrebački Kineziološki fakultet domaćin je Svjetskog kongresa kojeg organizira International Society of Performance Analysis of Sport (ISPAS) uz podršku International Network of Sport and Health Science, a na kojem će svjetski stručnjaci govoriti o analizama performansi u različitim sportovima.

U petak 5. rujna će u sklopu kongresa biti organizirana nogometna radionica na kojoj će sudjelovati glavni treneri seniorskih momčadi i voditelji škola nogometa klubova 1. i 2. HNL, te sportski direktori klubova 1. HNL, kao i članovi stožera svih hrvatskih reprezentacija.

Nakon uvodnih riječi tehničkog direktora HNS-a, Romea Jozaka, potpredsjednika AEFCA-a Fredija Fiorentinija, predsjednika Komisije nogometnih trenera Hrvatske Ive Šuška te višeg savjetnika predsjednika HNS-a Zorislava Srebrića, bit će održane tri stručne prezentacije.

Koen Beyen iz SoccerLaba dat će uvod uoči analize Svjetskog prvenstva u nogometu koju će predstaviti Fredi Fiorentini te Michele Santoni. Tehnički direktor HNS-a, Romeo Jozak, prezentirat će notacijsku analizu u sustavu rada HNS-a, a radionicu će završiti Michele Santoni koji će predstaviti pripremu i evaluaciju utakmice AFC Ajaxa te primjenu notacijske analize u omladinskog školi amsterdamskog velikana.

Nazočnost ovom seminaru predstavljat će ispunjavanje jednog od stručnih kriterija klubova za stjecanje licenci za natjecateljsku godinu 2015./16.

Više informacija o ovom Kongresu kojem je domaćin zagrebački Kineziološki fakultet možete pronaći OVDJE.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri