Povratak na Otok

Niko Kranjčar ponovno u QPR-u

02.09.2014.

Niko Kranjčar ponovno u QPR-u
Foto: Drago Sopta/HNS

U posljednjim satima prijelaznog roka, Niko Kranjčar uspješno je okončao pregovore s Queens Park Rangersima te će ponovno doći u londonski klub na jednogodišnju posudbu iz kijevskog Dynama.

Kranjčar nije skrivao želju za povratkom u London, a iako je "natezanje" između Dynama i QPR-a potrajalo dulje nego što je hrvatski reprezentativac priželjkivao, posljednjeg dana prijelaznog roka ipak je dogovorena nova jednogodišnja posudba.

Kranjčar je lani pomogao QPR-u osigurati proboj u Premiership, no zbog ozljede u ključnoj utakmici propustio je nastup na Svjetskom prvenstvu s Hrvatskom.

Kranjčar će ponovno raditi s trenerom Harryjem Redknappom koji ga je doveo po četvrti puta u karijeri - bili su zajedno u Portsmouthu, Tottenhamu te sada drugi puta u QPR-u.

"Sjajan je osjećaj biti ponovno ovdje, osjećam se kao doma. Osjetio sam posebnu vezu s klubom i navijačima koji su bili sjajni prošle sezone. Imao sam odličan odnos s njima i nadam se će sada biti još bolji. Sretan sam što sam ovdje, u klubu za koji želim igrati svim srcem. Vjerujem da imam još štošta za dokazati, sebi i navijačima", izjavio je Kranjčar po povratku u QPR.

Redknapp je uručio Niki njegovu 19-icu te je za klupsku internetsku stranicu dodao:

"Niko je klasan igrač. Veliki sam njegov ljubitelj i zaista sam zadovoljan što je ponovno ovdje. Pokazao je navijačima što može i vjerujem da će biti još bolji ove sezone jer će oko njega biti bolji igrači. Niko je pravi talent i zaista sam zadovoljan s poslom koji smo odradili ovoga ljeta."

Kranjčar je za hrvatsku reprezentaciju odigrao 81 utakmicu i pritom zabio 16 golova, dovoljno za peto mjesto na "vječnoj ljestvici".

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri