Čast i zadovoljstvo u hrvatskoj reprezentaciji

Kramarić: "Dat ću sve od sebe bez obzira dobio jednu, nijednu ili 90 minuta"

02.09.2014.

Kramarić: "Dat ću sve od sebe bez obzira dobio jednu, nijednu ili 90 minuta"
Foto: Drago Sopta/HNS

Rijekin napadač Andrej Kramarić jedno je od novih imena na popisu izbornika Nike Kovača i pripravan je pokazati se u najboljem mogućem svjetlu.

Među pozvanim igračima za nadolazeće dvoboje s Ciprom i Maltom nalazi se i golgeter s Kantride, Andrej Kramarić, kojega su igre i pogoci doveli pod povećalo hrvatskog izbornika Nike Kovača.

"Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo da sam uopće ovdje s ovom momčadi, znam da se moram dokazivati na treninzima. Sigurno je da se svaki igrač nada minutaži, no sve ćemo prepustiti izborniku. Dat ću sve od sebe, bez obzira dobio jednu, nijednu ili 90 minuta", kaže mladi napadač.

"Više-manje je svima jasno što se od mene očekuje. Lagao bih kad bih rekao da poziv nisam očekivao, iza mene odlična prošla sezona i dobar ulazak u ovu. Na meni je nastaviti ovako dalje, samo da bude zdravlja", nastavlja.

Hrvatsku u kvalifikacijskoj skupini očekuju Italija, Norveška, Bugarska, Azerbajdžan i spomenuta Malta.

"Svi znamo kakvi su nam protivnici, ali Hrvatska je Hrvatska i moramo proći dalje. Ne treba odmah razmišljati o Italiji, već treba ići od utakmice do utakmice, pokušati pobjeđivati i prikazati hrvatski nogomet na potrebnoj razini", ističe Andrej Kramarić.

Na kraju ljetnog prijelaznog roka, tema je bila i Kramarićeva klupska budućnost.

"Bilo je kombinacija, no nije trenutak za priče o tome. Zasad sam sretan i zadovoljan u Rijeci pa ćemo vidjeti jednog dana što dalje", zaključio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri