Pobjeda Lovrenovog Liverpoola

Mandžukić strijelac, Modrić asistent na otvaranju Lige prvaka

16.09.2014.

Mandžukić strijelac, Modrić asistent na otvaranju Lige prvaka
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić postigao je pogodak i u prvom kolu Lige prvaka, a Luka Modrić ugradio je asistenciju u pobjedu Real Madrida.

Na otvaranju grupne faze Lige prvaka Atletico Madrid poražen je kod Olympiakosa u Pireju, a jedan je pogodak za goste zabio i Mario Mandžukić.

Grci su poveli 2:0 preko Masuakua i Afellaya, a hrvatski je napadač mrežu zatresao u 38. minuti, na asistenciju Ansaldija. Mitroglou je u nastavku povisio na 3:1, a konačnih 3:2 postavio je Griezmann nekoliko minuta prije kraja. Mandžukić je odigrao cijelu utakmicu.

Branitelj naslova Real Madrid uvjerljivo je svladao švicarski Basel 5:1. Nakon autogola Suchyja za vodstvo domaćina, Luka Modrić odlično je u 30. minuti proigrao Balea za 2:0. Potom su precizni bili Ronaldo i Rodriguez, smanjio je Gonzalez, a konačni je rezultat postavio Benzema u drugom poluvremenu. Modrić je izašao u 74. minuti.

Subašićev Monaco pobijedio je 1:0 u dvoboju protiv Jedvajevog Bayera iz Leverkusena. Subašić je odigrao 90, a Jedvaj 65 minuta, dok je Krešić ostao na klupi. Dejan Lovren igrao je od početka do kraja u dramatičnom slavlju svog Liverpoola nad Ludogorecom 2:1.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri