Europske kvalifikacije:
Bugarska - Hrvatska

U prodaji su voucheri za utakmicu u Sofiji

22.09.2014.

U prodaji su voucheri za utakmicu u Sofiji
Foto: Drago Sopta/HNS
Na ovoj POVEZNICI otvorena je prodaja vouchera za utakmicu Bugarska - Hrvatska u Sofiji.

Utakmica Europskih kvalifikacija za UEFA EURO Francuska 2016™
BUGARSKA – HRVATSKA
Nacionalni stadion Vasil Levski, Sofija, Bugarska, 10. listopada 2014. 20:45h


Ulaznice za hrvatski sektor neće se moći kupiti na blagajnama u Sofiji, te je kupnja vouchera jedini način za pristup našem sektoru.

Bugarski nogometni savez i bugarska policija sukladno članku 15. Uefinog pravilnika za zaštitu i sigurnost upozorava da će svaki navijač hrvatske nogometne reprezentacije koji nije u sektoru namijenjenom hrvatskim navijačima biti bez naknade za ulaznicu udaljen sa stadiona.

Ujedno, bugarska policija upozorava da će hrvatski navijači moći prići stadionu Vasil Levski na dan utakmice samo uz posjedovanje osobnih dokumenata i vouchera kao dokaza o kupnji ulaznice.


POČETAK PRODAJE:
22. rujna 2014.

CIJENA ULAZNICE:
120,00 kn

INTERNET PREDBILJEŽBE:
Jedan kupac može kupiti najviše deset (10) ulaznica, te za sebe i za sve ostale osobe unosi tražene osobne podatke (ime i prezime, broj putovnice ili osoben iskaznice, datum rođenja i adresa kupca) na ovim Internet stranicama za kupnju ulaznica.

Rok za kupnju ulaznica putem interneta je:
22. rujna - 8. listopada

Kupac vouchera/ulaznica može biti isključivo državljanin/ka Republike Hrvatske, dok ostale osobe za koje kupac kupuje ulaznice ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Kupnja ulaznica organizirana je sustavom vouchera. Kupac će za sve osobe za koje kupuje ulaznice dobiti posebni voucher na kojemu će biti ispisano ime, prezime i broj putovnice ili osobne iskaznice vlasnika vouchera, a za originalne ulaznice besplatno će moći razmijeniti u Sofiji na ulazu broj 24 nacionalnog stadiona Vasil Levski koji se nalazi neposredno ispred sektora namijenjenog hrvatskim navijačima. Razmjena će se moći obaviti od dva sata prije utakmice do početka utakmice isključivo osobno i pojedinačno svatko na koga glasi voucher uz predočenje putovnice ili osobne iskaznice koja je upisana prilikom kupnje ulaznica.

Ako se prilikom preuzimanja ulaznice ustanovi da broj putovnice ili osobne iskaznice koji je unesen kod kupnje ne pripada osobi koja je navedena uz nju, ili je unesen izmišljeni ili nepostojeći broj putovnice, ulaznica neće biti izdana, a kupac neće moći ostvariti povrat novca.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri