Kramarić strijelac u hrvatskom derbiju

Prvijenac Rakitića za Barcelonu, gol Kovačića za bod Intera

21.09.2014.

Prvijenac Rakitića za Barcelonu, gol Kovačića za bod Intera
Foto: Mario Ćužić

Ivan Rakitić, Mateo Kovačić i Andrej Kramarić upisali su se u nedjelju navečer u liste strijelaca u Primeri, Serie A i MAXtv Prvoj ligi.

Barcelona je u četvrtom kolu španjolskog nogometnog prvenstva upisala i četvrtu pobjedu. Uvjerljivo je nadjačala Levante rezultatom 5:0.

Goste je u prednost doveo Neymar u 34. minuti, da bi nedugo potom domaćinu bio isključen Vyntra, nakon čega Messi nije realizirao kazneni udarac. Ipak, Barcelona je na odmor otišla s dva pogotka prednosti, zahvaljujući Ivanu Rakitiću, koji je natrčao na jednu odbijenu loptu na dvadesetak metara od gola i silovito je pospremio u mrežu.

U drugom su poluvremenu posao za momčad Luisa Enriquea zaključili Sandro, Pedro i Messi, a Rakitić je odradio svih 90 minuta.

Interov Mateo Kovačić osigurao je svojoj momčadi remi na gostovanju kod Palerma. Domaćine je u vodstvo doveo Vazquez već u trećoj minuti, a hrvatski je reprezentativac izjednačio na konačnih 1:1 u 42. minuti.

Akciju Intera zaključio je preciznim prizemnim udarcem malo izvan kaznenog prostora Palerma, a igru je napustio u 79. minuti, kada ga je zamijenio Palacio.

U devetom kolu hrvatskog nogometnog prvenstva, Andrej Kramarić postigao je pogodak za privremeno izjednačenje Rijeke na 1:1 u derbiju protiv Dinama, no nije uspio spriječiti poraz svoje momčadi - Soudani je s dva pogotka osigurao sva tri boda Zagrepčanima.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri