"Memorijal vukovarskih branitelja"

25.04.2013.

"Memorijal vukovarskih branitelja"

Ovoga vikenda će se u Vukovaru i okolici održati 11. nogometni turnir "Memorijal vukovarskih branitelja" na kojem nastupaju dječaci do 14 godina.

U četvrtak 25. travnja će se u Vukovaru okupiti pioniri 16 klubova koji će nastupati na 11. "Memorijalu vukovarskih branitelja", turniru koji je postao važna tradicija u regiji, a u čijoj organizaciji od prvoga dana značajno sudjeluje i Hrvatski nogometni savez čija će delegacija sa zanimanjem pratiti i ovo izdanje turnira.

 

Istoga dana momčadi će obići značajna mjesta iz Domovinskog rata u gradu Vukovaru, nakon čega će se smjestiti u hotelima.

Natjecateljski dio turnira započinje u petak utakmicama prva dva kola, a između utakmica na stadionu u Borovu Naselju bit će organizirano svečano postrojavanje uz mimohod predvođen vukovarskim mažoretkinjama i limenom glazbom.

Nakon trećeg kola i polufinalnih utakmica u subotu, nedjeljni program donosi utakmicu za 3. mjesto (9.00) i finale (10.30), nakon čega slijedi proglašenje pobjednika, dodjela priznanja, pehara i medalja.

Utakmice se igraju na stadionu Borovo Naselje (skupina A, jedno polufinale, finalni dan), igralištu HNK Radnički (skupina B), gradskom stadionu Vukovar (skupina C, jedno polufinale), igralištu HNK Mitnica Vukovar (skupina C) i igralištu Ivan Barun u Bogdanovcima.

Skupina A: Zadar, Lokomotiva, Cibalia, Orašje (BiH)
Skupina B: Dinamo, Hrvatski dragovoljac, Inter, Slaven Belupo
Skupina C: Hajduk, Istra 1961, Zagreb, Vukovar 1991
Skupina D: Rijeka, Osijek, Split, Zrinjski Mostar (BiH)

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri