Igor Tudor novi trener Hajduka

29.04.2013.

Igor Tudor novi trener Hajduka
Foto: Drago Sopta/HNS

Dosadašnji pomoćni trener hrvatske nogometne reprezentacije, Igor Tudor, od ponedjeljka je novi trener prve momčadi Hajduka.

Nakon prvenstvenog poraza od Rijeke, uprava i nadzorni odbor splitskog Hajduka odlučili su se za promjenu trenera. Nakon 14 mjeseci otkazana je suradnja Miši Krstičeviću, a za novog trenera je do kraja sezone postavljen Igor Tudor, dosadašnji trener kadeta Hajduka i pomoćni trener hrvatske reprezentacije.

 

Izbornik Igor Štimac ostao je tako bez još jednog člana stručnog stožera, nakon što je Krunoslav Jurčić postao trener Dinama. Izbornik Štimac u narednim će se danima odlučiti za novo rješenje u stručnom stožeru koje će potom predstaviti medijima i javnosti.

Izbornik se zahvalio Tudoru na doprinosu u dosadašnjem dijelu kvalifikacija i poželio mu puno sreće u nastavku trenerske karijere:

"Igor Tudor novi je trener Hajduka. Prihvatio je poziv čelnika kluba i odlučio se za samostalni trenerski put. U ime svih članova stožera i igrača reprezentacije Igoru želimo puno uspjeha u budućem radu!"

Hajduk se ujedno oprostio i od sportskog direktora Sergija Krešića te savjetnika Fredija Fiorentinija. Hajduk je trenutno četvrti na ljestvici MAXtv Prve lige, a Krstičević je splitsku momčad doveo i do finala Kupa u kojem se Hajduk sastaje s Lokomotivom, što će novom treneru Tudoru biti i prilika za prvi trofej.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri