Priopćenje za medije: Utakmica Zrinjski - Hrvatska

27.05.2013.

Priopćenje za medije: Utakmica Zrinjski - Hrvatska
Foto: Drago Sopta/HNS

U nastavku donosimo priopćenje za medije HNS-a vezano za dopis Uefe i uskraćivanje suglasnosti za odigravanje utakmice Zrinjski - Hrvatska.

Hrvatski nogometni savez primio je dopis iz Uefe u kojem se uskraćuje suglasnost odigravanju prijateljske utakmice Zrinjski - Hrvatska 1. lipnja 2013.

HNS izražava duboko žaljenje što je Uefa uskratila suglasnost pa se utakmica u ovom terminu evidentno neće moći odigrati usprkos želji oba nacionalna saveza. HNS, naravno, poštuje proceduru i prihvaća odluku Uefe u čijoj je ingerenciji konačna odluka u dogovaranju međunarodnih prijateljskih utakmica reprezentacija.

Svim prijateljima i simpatizerima hrvatske reprezentacije u Bosni i Hercegovini Hrvatski nogometni savez obećava da će hrvatska reprezentacija u prvom mogućem sljedećem terminu - kada će to prema Fifinom kalendaru i aktivnostima reprezentacije biti moguće - odigrati ovakvu utakmicu.

Istodobno, Hrvatski nogometni savez veseli se pripremama i boravku u Međugorju gdje će hrvatska reprezentacija pronaći načine za druženje s hrvatskim navijačima.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri