Kovač: "Uvijek želimo pobijediti"

28.05.2013.

Kovač: "Uvijek želimo pobijediti"

Izbornici mladih reprezentacija Hrvatske i Crne Gore najavili su završnicu Regionalnog kupa koja se igra u srijedu u Metkoviću.

Grad u dolini Neretve dočekao je priliku ugostiti hrvatsku U-20 reprezentaciju, praktički mladu reprezentaciju (U-21) koja će ovog ljeta krenuti u kvalifikacije za Europsko prvenstvo.

Završnicu Regionalnog kupa izborili su Hrvatska i Crna Gora, a na konferenciji za medije na stadionu NK Neretve izbornici su najavili susret koji se igra u srijedu 28. svibnja s početkom u 17:00.

Izbornik Crne Gore Dušan Vlaisavljević zahvalio se domaćinu na gostoprimstvu i predstavio ciljeve svoje reprezentacije koja kvalifikacije počinje već u lipnju:

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo ovdje. Naša dva saveza imaju vrlo prijateljske odnose, često se susrećemo na ovakvim utakmicama. Siguran sam da smo u ovoj regionalnoj ligi mi zaslužili biti prvi u svojoj, a Hrvatska u svojoj skupini. Pred same kvalifikacije čeka nas možda i najjača provjera, koja će nam odlično poslužiti da vidimo u kakvoj smo formi. Očekujem da ćemo igrati dobro i da ćemo se predstaviti u lijepom izdanju."

Hrvatski izbornik Niko Kovač odlično je startao na klupi hrvatske mlade reprezentacije, a naravno da se nada nastavku pobjedničkog niza i protiv Crne Gore:

"Jasno da težimo pobijediti i u posljednjoj utakmici ovog turnira. Imamo iste ambicije kao Crna Gora, čeka nas početak kvalifikacija u Lihtenštajnu. Ima nas trenutno 18, svi koji nemaju problema s ozljedama dobit će minutažu. Vidjet ćemo kako će momci nastaviti nakon tri utakmice koje smo do sada dobili. Uvijek želimo pobijediti, posebno pred našom publikom jer ovdje još nikad nismo igrali, pa nam je drago što smo tu u Metkoviću. Nadamo se da nas čeka kvalitetna utakmica, neka pobijedi bolji, ponekad možda i sretniji."

Niko je istaknuo dobre uvjete u Metkoviću: "Apsolutno smo zadovoljni gostoprimstvom, hotelom, travnjakom koji je preduvjet za dobru utakmicu, kako bismo pružili tehnički kvalitetan nogomet."

Dokapetan reprezentacije Marcelo Brozović istaknuo je dobro raspoloženje među igračima:

"Odlična je atmosfera u svlačionici, što se vidi i po rezultatima. Super smo klapa, pokazali smo protiv Švedske da smo u dobroj formi, nadam se da ćemo tako nastaviti i protiv Crne Gore. Gostoprimstvo u Metkoviću je odlično, onako kako i treba biti - reprezentativno."

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri