Obavijest hrvatskim navijačima

Kupovanje ulaznica u Italiji

20.10.2014.

Kupovanje ulaznica u Italiji
Foto: Drago Sopta/HNS

Talijanski nogometni savez (FIGC) obavještava sve državljane Hrvatske koji namjeravaju ulaznice za susret Italija - Hrvatska kupiti putem FIGC-ovog sustava prodaje ulaznica o sljedećim pravilima.


FIGC je danas počeo s prodajom ulaznica za susret Italija - Hrvatska, a ovim putem obavještavamo navijače o posebnim pravilima kupnje za hrvatske državljane:

1. Hrvatski državljani koji ne žive u Italiji mogu kupiti ulaznice isključivo za hrvatski sektor (3. razina, plava tribina), direktno preko Hrvatskog nogometnog saveza. Informacije o prodaji ulaznica za hrvatske navijače možete pronaći OVDJE.

2. Hrvatski državljani koji žive u Italiji mogu kupiti ulaznice za sve sektore (osim spomenutog hrvatskog sektora) na svim blagajnama "Ticket one" (FIGC-ovog partnera za ulaznice) uz predočenje osobne iskaznice, talijanske zdravstvene iskaznice i talijanskog poreznog broja.

3. Internetske narudžbe hrvatskih državljana putem FIGC-a, koji žive u Italiji, bit će poništene i vlasnici neće moći ući na stadion s takvom elektroničkom ulaznicom.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri