Pogodak Mandžukića za pobjedu Bayerna

17.08.2013.

Pogodak Mandžukića za pobjedu Bayerna

Mario Mandžukić nastavlja nemilosrdno trpati mreže protivnika u dresu Bayerna, nova žrtva bio je Eintracht iz Frankfurta.

Bayern je nastavio u pozitivnom tonu s otvaranjem nove Bundeslige pobijedivši s 1:0 u Frankfurtu. Usprkos dominaciji kroz cijelu utakmicu, Bavarci su samo jednom uspjeli zatresti mrežu protivnika, a to je ponovno učinio hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

U 13. minuti Mandžukić je odlično reagirao na ubačaj Müllera, u padu je iz voleja zakucao loptu u mrežu domaćina za ranih, a pokazalo se i konačnih 1:0 Bayerna. Mandžukić je odigrao svih 90 minuta, što potvrđuje kako je pogocima tijekom priprema osigurao mjesto u prvih 11 Pepa Guardiole.

Impresivnu pobjedu upisali su Ivica Olić (igrao do 81. minute) i Ivan Perišić (igrao do 86. minute) s Wolfsburgom koji je s 4:0 svladao Schalke. Perišić je sudjelovao kod prvog gola Vukova, glavom je proslijedio loptu strijelcu Knocheu.

Milan Badelj igrao je 63. minute u teškom porazu HSV-a kod kuće od Hoffenheima (1:5).

Dejan Lovren imao je sjajno otvaranje Premiershipa sa Southamptonom, Sveci su upisali pobjedu od 1:0 kod WBA, a hrvatski reprezentativni stoper odigrao je svih 90 minuta. Nikica Jelavić igrao je 81 minutu u remiju Evertona kod Norwich Cityja, a nakon njegovog udarca u 65. minuti i dobre obrane Ruddyja, Coleman je postigao pogodak za Everton.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri