Realu pobjeda, Modriću ovacije

01.09.2013.

Realu pobjeda, Modriću ovacije

Pobjedom od 3:1 nad Athleticom Real iz Madrida ostao je stopostotan i nakon trećeg kola nove sezone Primere, a sjajnu utakmicu odigrao je Luka Modrić.

Real je relativno lagano slomio otpor Athletica već u prvom dijelu nakon kojeg je pogocima Isca i Ronalda vodio 2:0. Isco je drugim pogotkom u 72. minuti riješio sve dileme oko pobjednika, a Ibai Gomez je u 79. minuti postigao utješni pogodak za goste.

Hrvatskog izbornika Igora Štimca razveselit će briljantna partija Luke Modrića koji je ponovno odigrao svih 90 minuta. Modrić je kontrolirao zbivanja u sredini travnjaka, a svojim postavljanjem, oduzimanjem lopti, pregledom igre i nizom vrhunskih poteza oduševio je publiku na Santiago Bernabeuu koja mu je sredinom drugog dijela priredila ovacije te pljeskom pozdravljala svaki njegov dodir s loptom do kraja utakmice.

Modrić je protiv Athletica upisao 22. nastup zaredom u dresu Reala, kontinuitet kakav od njegovog dolaska u Real nije upisao niti jedan drugi član Kraljevskog kluba. Neosporno je povjerenje Carla Ancelottija prema Modriću, novi trener vidi ga nedodirljivim članom prve postave, a nakon ovakvih predstava nesumnjivo je i jedan od miljenika publike.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri