Kovač: "Čeka nas veliki protivnik", pozvan Pajač

02.09.2013.

Kovač: "Čeka nas veliki protivnik", pozvan Pajač

Hrvatski nogometaši do 21 godine starosti pred sobom imaju zahtjevan test u Ukrajini. Dvoboj je najavio izbornik Niko Kovač.

U-21: Ukrajina - Hrvatska

Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2015.
9. rujna 2013., 18:30 sati
Lviv, Arena Lviv

Nakon pobjede u Lihtenštajnu (5:0), mladu hrvatsku reprezentaciju 9. rujna čeka drugi kvalifikacijski susret za odlazak na Europsko prvenstvo 2015. godine u Češkoj. Izabranici Nike Kovača gostuju kod svojih vršnjaka iz Ukrajine, a utakmica će biti odigrana na Areni Lviv.

Na popisu kandidata Niko Kovač morao je napraviti određene promjene zbog ozljeda. Umjesto Antoninija Čuline bio je pozvan Marko Bencun, ali je potom umjesto Bencuna pozvan Marko Pajač.

O eventualnom dolasku trojice mladih nogometaša iz seniorske reprezentacije bit će odlučeno poslije utakmice u Beogradu u petak: "Rebić, Kovačić i Halilović pridružit će nam se ukoliko izbornik A reprezentacije to odobri. Naravno da bih volio da dođu, s njima smo još kvalitetniji".

Domaćin je itekako snažan suparnik, naglasio je Kovač: "Ukrajina je vrlo kvalitetna momčad, na područjima tehnike, taktike, zajedništva i fizičke spreme, oni su koordinirani i mogu odigrati svih 90 minuta na vrhunskoj razini, u punom sprintu. Čeka nas veliki protivnik, pogotovo u gostima, ali idemo na pozitivan rezultat".

"Rezultat iz Lihtenštajna je odličan, ali igrom nisam bio zadovoljan. U drugom poluvremenu smo zabili četiri gola, no igra nije bila dovoljno kvalitetna i nije mi se svidjela. Odradit ćemo analizu tog susreta, ali u Vaduzu smo mi morali probijati obranu, a u Ukrajini će domaćin pokušati dominirati i moramo taktikom pokušati parirati", zaključio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri