Modrić: Svakim danom sam sve bolji

03.12.2012.

Modrić: Svakim danom sam sve bolji

Luka Modrić u Real Madrid stigao je ovog ljeta. Nedavno je postigao prvi zgoditak, a danas je zajedno s Mourinhom održao konferenciju za novinare na kojoj je progovorio o treneru, suigračima i planovima za budućnost.

Prvo se osvrnuo na sljedeću utakmicu Lige prvaka u kojoj Real igra protiv Ajaxa.

"Ako ćemo igrati onako dobro kao što smo igrali protiv Athletica u prvenstvu, onda mislim da smo favoriti za osvajanje Lige prvaka. Moramo nastaviti igrati s takvim stavom. Ajax je dobra ekipa te će sigurno ići na pobjedu koja im treba za ulazak u Europa ligu", rekao je Modrić.

"Što se mene tiče, mislim da sam svakim danom sve bolji. Znate, veliki je problem prilagoditi se kada dođete u tako veliki klub kao što je Real, a ne odradite ljetne pripreme. Stoga Mourinho od mene traži da igram jednako kao što sam igrao u Tottenhamu, samo na nešto višoj razini. Želim da on i dalje ostane u Real Madridu. Inače, najviše volim igrati u sredini terena zajedno s Khedirom ili Xabijem Alonsom", otkrio je Modrić, a zatim se osvrnuo na prvenstvo i stadion.

"Španjolsko prvenstvo je veoma teško, posebice kada se igra na gostujućem terenu. Što se tiče Bernabeua, to je najbolji stadion na kojem sam ikada igrao. Obožavam svaku minutu koju odigram na tom terenu", zaključio je naš reprezentativac.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri