Davor Šuker: "Sretna Nova godina!"

31.12.2012.

Davor Šuker: "Sretna Nova godina!"

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza svim navijačima hrvatske reprezentacije i nogometnim zaljubljenicima želi sve najbolje u novoj 2013. godini.

Dragi navijači hrvatske reprezentacije, sportski prijatelji,

iza nas je još jedna uspješna sportska godina, kojoj su uvelike pridonijeli i naši nogometaši. Znam da nije vrijeme za nizanje rezultata, već za radost i veselje, ali dozvolite mi kratki osvrt. Godina na izmaku bila je slavljenička, proslavili smo stogodišnjicu Saveza, te smo u Zagrebu ugostili najveće nogometne uglednike.
Reprezentacija je izborila nastup na europskoj smotri najbolji, na kojoj smo se predstaviti u vrlo dobrom svjetlu, a ne smijemo zaboraviti da smo igrali s finalistima Eura, Italijom i Španjolskom. Na sreću, kada je nacionalna vrsta u pitanju, tu nije bio kraj našem zadovoljstvu. U dosadašnjim susretima kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo zabilježili smo tek jedan neodlučeni rezultat i na najbolji mogući način nastavili sjajan i uspješan niz.
Osim reprezentacije i klubovi su zabilježili znatan napredak; Dinamo drugu sezonu zaredom igra Ligu prvaka, a Hajduk i Slaven Belupo u kvalifikacijama za Europa ligu pobijedili su velike i slavne momčadi, milanski Inter i Athletic Bilbao. Siguran sam da će hrvatske momčadi i u budućnosti biti sve bolje i na taj način pridonijeti sjajnoj promidžbi Hrvatske u svijetu.
Hrvatski nogometni savez skrbi o našem nogometu, a u godini koja je pred nama dati ćemo sve od sebe kako bi ga učinili još većim i snažnijim. Siguran sam da ćete nam i Vi, naši navijači, biti dvanaesti igrač. U 2013. pred nama su veliki izazovi, velike utakmice i, vjerujem, nova velika slavlja.
Ovom prilikom vam svima želim zahvaliti na pomoći, te vam želim sve najbolje u novoj, 2013. godini. Želim vam puno veselja uz hrvatski nogomet, ali prije svega, puno zdravlja, sreće i uspjeha!

Predsjednik HNS
Davor Šuker

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri