Ivan Perišić prešao u Wolfsburg

06.01.2013.

Ivan Perišić prešao u Wolfsburg

Napokon je potvrđeno ono o čemu se već nekoliko tjedana šuškalo. Ivan Perišić novi je član njemačkog Wolfsburga. Nakon što je prošao liječnički pregled pridužio se Ivici Oliću i Srđanu Lakiću na pripremama u turskom Beleku.

Iako vrijednost transfera nije objavljena, njemački mediji špekuliraju kako se radi o cifri od oko 7 milijuna eura. Inače, javnosti je naš reprezentativac predstavljen danas popodne.

"Veoma mi je drago da sam napokon potpisao za Wolfsburg. Dat ću sve od sebe da se u novom klubu pokažem u najboljem svijetlu te da zajedno postignemo velike stvari. 15. mjesto za Wolfsburg nije dobro te se nadam da ću mu pomoći da se uspne na ljestvici, a do kraja sezone možda osvojimo i Kup", rekao je Perišić koji je dobio dres s brojem 9.

Podsjetimo, Perišićeva karijera u Borussiji okončana je nakon javnog istupa u hrvatskim medijima o nezadovoljstvu u klubu zbog spomenute premale minutaže. Naime, Perišić je ove sezone u Borussiji odigrao tek 14 susreta u Bundesligi, ali je većinu puta ulazio s klupe.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri