Veliko srce obitelji Srna

Kapetan s obitelji razveselio djecu u Nazorovoj

24.12.2014.

Kapetan s obitelji razveselio djecu u Nazorovoj
Foto: Drago Sopta/HNS

Kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna nije propustio ni ovoga Božića s obitelji razveseliti potrebite. Danas je posjetio Dječji dom Zagreb u Nazorovoj gdje je, između ostaloga, pomogao opremiti Majčinski odjel...

Darijo i obitelj redovito sudjeluju u humanitarnim aktivnostima, a ovaj Badnjak iskoristili su za posjet Dječjem domu u Nazorovoj gdje su zbrinuta djeca bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi.

Darijo, supruga Mirela i kći Kasia donijeli su poklone i podružili se s djecom smještenom u Domu, razveselivši ih tako dan prije Božića.

Foto: Drago Sopta/HNS

"Gospodin Srna i njegova obitelj donirali su opremu za Majčinski odjel koji trenutno uređujemo, uključujući 11 krevetića za djecu s opremom, pa onda slatkiše, igračke i poklone za najmlađe, bonove za one malo starije, kao i sportsku odjeću i obuću za naše srednjoškolce. Ovo nam je vrlo važna i vrijedna donacija koja će jako razveseliti djecu", izjavila je ravnateljica Dječjeg doma Jasna Ćurković Kelava, dr. med.

Dječji dom Zagreb zbrinjava djecu bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu čiji je razvoj bio ugrožen u vlastitim obiteljima te trudnice i majke s djecom. Dom danas skrbi o 220 djece u dobi od 0 – 21 godinu. U Nazorovoj, gdje je sjedište Doma, smješteno je 85 djece u dobi od 0 – 7 godina.

Darijo i Mirela poželjeli su djeci sretan Božić i puno zdravlja, sreće i osmijeha u 2015. godini uz poruku - "Slušajte svoje tete!"

Na stranicama Dječjeg doma Zagreb možete pronaći više informacija kako i Vi možete pomoći nezbrinutoj djeci.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri