Nagrada Večernjeg lista

Luka Modrić najbolji u 2014. godini

27.12.2014.

Luka Modrić najbolji u 2014. godini
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativac i član madridskog Reala, Luka Modrić, proglašen je najboljim nogometašem godine u izboru Večernjeg lista.

Titulu najboljeg hrvatskog nogometaša u 2014. godini u tradicionalnom izboru Večernjeg lista ponio je Luka Modrić, koji je sa svojim Real Madridom osvojio Ligu prvaka, Kup kralja, europski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo - koje je morao propustiti zbog ozljede.

Modrić je u Španjolskoj biran za jednog od najboljih veznih igrača, a nagradu je u Zagrebu primio u Klaićevoj bolnici, gdje je svojim dolaskom uljepšao blagdane brojnoj djeci. Slavio je sa 109 bodova, ispred Marija Mandžukića s 96 i Ivana Rakitića s 82 boda, a u žiriju su bila i dobro poznata imena poput Belina, Štimca, Vujovića, Cerina, Stanića ili Vlaovića.

Modrić, koji 2014. godinu smatra najboljom u svojoj dosadašnjoj karijeri, kaže: "Ovo mi je četvrta titula i jako joj se veselim jer me podsjeća na moj odlazak u svijet. Prva koju sam dobio dala mi je snagu, dodatno me ohrabrila da budem bolji i da vjerujem u sebe. Lijepo je čuti što me tako veliki igrači, koji su sudjelovali u izboru, cijene. I sad mi je dodatan motiv da budem bolji".

Za nadu godine proglašen je Tin Jedvaj iz Bayera iz Leverkusena, ispred Alena Halilovića te Marka Roga te Marka Pjace.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri