Pod pokroviteljstvom HNS-a

Uspjesi mlađih selekcija na turniru Agram 2015.

21.01.2015.

Uspjesi mlađih selekcija na turniru Agram 2015.
Foto: Arhiva HNS

Ovog vikenda u Fusio futsal centru je nastavljen turnir Agram 2015. za mlađe uzraste (U-15, U-13 i U-11).


Nakon uspješno odrađenog prvog dijela, nastavak turnira otvorili su viši savjetnik predsjednika HNS-a Zorislav Srebrić, nacionalni instruktor ženskog nogometa Hrvoje Matijević, izbornik U-17 Davor Cvetković te koordinatorica stručnih stožera reprezentacija Marija Margareta Damjanović koji su kasnije i predali nagrade najboljima.

U kategoriji U-15 između devet ekipa Agram osvaja prvo mjesto na čelu s kapetanicom ekipe Anom Bartolović, Najbolja igračica turnira je Ana Pavičić (Agram), najbolji strijelac je Nika Petarić (Agram), a najbolja vratarka turnira je Valentina Mažić (Dinamo).

Foto: Arhiva HNS


U konkurenciji U-13 nastupilo je šest ekipa, a dominantno je bilo Pomurje i završilo finalnu utakmicu protiv ekipe Maribora pobjedom 3:1. Najbolji strijelac turnira je Anja Miočinović (Agram), najbolja igračica je Luana Zajmi (Pomurje), dok je najbolja vratarka golmanica Iva Kocijan (Maribor).

Najmlađe ekipe U-11 su zaista i zaslužile da budu "šećer na kraju" i potvrdile da ženski nogomet ima razlog za sve veća ulaganja u razvoj i nastavak ženskog nogometa. U U-11 generaciji prekrasnom igrom do samog kraja turnira titulu je zasluženo opravdao Agram pod vodstvom trenera Milovića i kapetanice Lane Novak, koja je zasigurno najbolja i najperspektivnija igračica turnira s titulom najboljeg strijelca i najbolje igračice, a odlična i perspektivna vratarka je Ivana Jelušić iz Rijeke.

Foto: Arhiva HNS


Mlade nade Agrama, pred kojima je velika budućnost, osvojile su u pet kategorija tri zlata i jednu broncu u strahovito jakoj konkurenciji Pomurja, Maribora, Dinama, Ferencvarosa, Ptuja, Breznice, Sarajeva i Ekonomista.

Organizatori zahvaljuju svim sudionicima turnira na sportskoj igri i fair-playu te svim sucima koji su vrlo dobro odradili posao. Sljedeće godine očekuju proširiti turnir U-9 kategorijom i veterankama.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri