Potpisan memorandum o suradnji

Regionalni sastanak nogometnih saveza u Ljubljani

29.01.2015.

Regionalni sastanak nogometnih saveza u Ljubljani
Foto: Arhiva HNS

Nogometni savez Slovenije je u četvrtak, 29. siječnja u Ljubljani organizirao regionalni sastanak nogometnih saveza Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Srbije i Slovenije.

Na kraju konferencije sudionici su potpisali memorandum o suradnji, koji predviđa učvršćivanje prijateljskih odnosa, očuvanje integriteta u nogometu i borbu protiv svih negativnih pojava u nogometu. Sudionici sastanka nastavit će s razmjenom dobrih praksi na različitim područjima.

Na konferenciji se razgovaralo i o projektima i natjecanjima u nadležnosti Fife i Uefe, o projektima socijalne odgovornosti i suradnji između nogometnih saveza i predstavnika državnih i lokalnih vlasti.

Foto: Arhiva HNS

Sudionici regionalnog sastanka bili su Elvedin Begić (NFSBIH), Darko Ljubojević (NFSBIH), Ivan Beus (NFSBIH), Jasmin Baković (NFSBIH), Damir Vrbanović (HNS), Ivančica Sudac (HNS), Zoran Cvrk (HNS), Ilco Gjorgjioski (FFM), Filip Popovski (FFM), Dejan Savičević (FSCG), Momir Đurđevac (FSCG), Ivan Ćurković (FFS), Zoran Lakovič (FFS), Aleksander Čeferin (NZS), Aleš Zavrl (NZS), Mladen Čičmir (NZS), Ilija Kitič (NZS) i Željko Pavlica (NZS).

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri