Kalinić dva puta zabio Rijeci

Dva pogotka Mandžukića, po jedan Halilovića i Kranjčara

31.01.2015.

Dva pogotka Mandžukića, po jedan Halilovića i Kranjčara

Ligaške su pogotke u subotu upisali Mario Mandžukić, Alen Halilović i Niko Kranjčar, a Nikola Kalinić zabio je dva gola Rijeci u prijateljskom susretu.

Španjolski prvak Atletico Madrid slavio je na gostovanju kod Eibara 3:1, a nakon gola Griezmanna za vodstvo Simeoneove momčad već u sedmoj minuti, sve je dileme riješio Mario Mandžukić. Pogocima u 23. i 25. minuti donio je Atleticu tri gola prednosti, da bi Piovaccari u završnici postigao počasni pogodak za Eibar.

Mario Mandžukić odradio je svih 90 minuta za Atletico Madrid.

U susretu Stoke Cityja i Queens Park Rangersa u Premiershipu, Niko Kranjčar postigao je jedini pogodak za goste, u 36. minuti utakmice. Stoke City pobijedio je 3:1, uz hat-trick Waltersa. Kranjčar je igrao od prve do 68. minute susreta.

U španjolskoj drugoj ligi, Barcelona B svladala je Sabadell u gostima 4:1, a Alen Halilović mrežu je zatresao u 40. minuti, za vodstvo svoje momčadi 3:1. Halilović je igrao u udarnoj postavi, a u 70. minuti zamijenio ga je Bicho.

Prijateljski dvoboj Rijeke i Dnipra završio je rezultatom 4:1 za Ukrajince, a druga je dva pogotka za Dnipro postigao Nikola Kalinić u završnih petnaestak minuta utakmice. Jedini je strijelac za Rijeku bio mladi Matej Mitrović.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri