Šuker i Blažević uručili dva priznanja

HZSN odabrao najbolje u 2014. godini

23.02.2015.

HZSN odabrao najbolje u 2014. godini
Foto: Drago Sopta/HNS

U ponedjeljak su dodijeljene nagrade Hrvatskog zbora sportskih novinara, a među dobitnicima su i novinari koji redovito prate hrvatski nogomet i nacionalnu selekciju.

Za novinara godine HZSN je izabrao Tomislava Židaka iz Jutarnjeg lista, kojemu je nagradu predao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, pozvavši sve dobitnike kao posebne goste na kvalifikacijske susrete protiv Azerbajdžana i Norveške.

Foto: Drago Sopta/HNS

Bivši hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević, koji je reprezentaciju vodio do bronce u Francuskoj 1998. godine, predao je nagradu za televizijsko novinarstvo Mili Horvat s Hrvatske televizije.

Nagrade za životno djelo dobili su televizijski komentator Slavko Cvitković i bivši glavni urednik Večernjeg lista i Sportskih novosti Branko Tuđen, a posebno priznanje za publicistiku otišlo je u ruke Denisa Lugarića iz Hine i publicista Jurice Gizdića. Damir Senčar iz FAH-a proglašen je najboljim sportskim fotoreporterom.

Nagradu u kategoriji intervjua dobio je Predrag Jurišić (Večernji list), za razgovore s bivšim reprezentativcima Eduardom Alvesom da Silvom i Ognjenom Vukojevićem.

Željko Kapelari (HRT Radio Zadar) dobitnik je nagrade za lokalno novinarstvo, Marin Čilić nagrađen je za suradnju s medijima, a najboljom press-službom proglašena je ona Hrvatskog teniskog saveza na čelu s Igorom Rajkovićem. Nezamijećen nije prošao niti društveni angažman splitske sekcije HZSN-a, koja je nagrađena za razne humanitarne akcije u 2014. godini.

Hrvatski nogometni savez čestita svim dobitnicima!

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri