Održana sjednica IO HNS-a

25.02.2013.

Održana sjednica IO HNS-a

Danas je u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održana 21. sjednica Izvršnog odbora.

Na sjednici je predsjednik Davor Šuker izvijestio da je sazvao sjednicu Skupštine HNS za 11. ožujka 2013.

Od donesenih odluka Izvršnog odbora izdvajamo:

Usvojen je novi Kodeks o ponašanju nogometnih djelatnika. Novim Kodeksom predviđene su veće obveze svih nogometnih djelatnika kod istupa u javnosti i pridržavanja fair-play ponašanja. Svim nogometnim djelatnicima zabranjeno je klađenje na utakmice u okviru HNS-a. Zaključak je Izvršnog odbora da se odredbe Kodeksa trebaju strogo poštivati, da se nekorektno ponašanje ne može nikome tolerirati i da kršenja Kodeksa treba sankcionirati.
Tekst Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika može se pročitati na ovim stranicama, u rubrici „Propisi“.

Usvojen je novi Pravilnik o sucima, suđenju i sudačkim instruktorima.

Usvojeno je izvješće o prodaji ulaznica za utakmicu Hrvatska-Srbija te podržane sve aktivnosti vezane uz organizaciju te utakmice.

Usvojeni su kalendari natjecanja Prve HNL u natjecateljskoj godini 2013/14 te mlađih uzrasta i ženskog nogometa za 2013. godinu.

Za izbornicu „A“ ženske nogometne organizacije imenovana je bivša međunarodna sutkinja i dugogodišnja djelatnica u ženskom nogometu, trenerica s PRO licencom, Marija Margareta Damjanović.

U okviru aktivnosti ženskog nogometa usvojen je program nogometnog kampa za djevojčice od 6 do 14 godina i djecu s Downovim sindromom, o čemu će HNS detaljnije izvijestiti.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri