R. Kovač: Mandžukić se žrtvuje za momčad

26.02.2013.

R. Kovač: Mandžukić se žrtvuje za momčad

Bivši hrvatski reprezentativac Robert Kovač, danas pomoćnik Niki Kovaču u mladoj vrsti, analizirao je za minhenski tabloid Tageszeitung nadolazeći derbi četvrtfinala njemačkog Kupa između Bayerna i Borussije Dortmund.

U svom članku, Kovač se osvrnuo na hrvatskog napadača Marija Mandžukića koji ga je, prema njegovim riječima, iznenadio učinkom u Bayernu.

"S Mandžukićem sam igrao u zagrebačkom Dinamu. On je zaista napravio veliki korak prema naprijed, promijenio se u odnosu na prije. Tada je bio više usredotočen na sebe, želio je svaku loptu i uvijek je želio biti u centru pažnje. Danas igra puno više za momčad, žrtvuje se za svoju momčad. Prije sezone oklasificirao sam ga kao rezervnog igrača, ali njegov se naporan rad isplatio i osigurao si je mjesto u napadu", napisao je Kovač, a zatim se osvrnuo i na sam derbi.

"Bayern želi dokazati da su rezultati, poput poraza od Dortmunda u finalu DFB-Pokala u Berlinu prošle sezone, bili samo gafovi. Za Dortmund je, pak, Kup vjerojatno jedina realna šansa za naslov. Momčadi se poznaju jako dobro i obje strane žele i trebaju pobjedu. Kakva će to biti utakmica", zaključio je pomoćnik Nike Kovača na klupi U21 reprezentacije.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri