Kninjani juniorski prvaci Hrvatske

02.05.2013.

Kninjani juniorski prvaci Hrvatske

Nakon što je seniorska momčad nedavno osvojila Hrvatski kup, juniori Kijevo Bilić-Erić Securityja postali su prvaci Hrvatske.

U Otočcu je održana završnica prvenstva Hrvatske za juniore, a nakon trodnevnog natjecanja najuspješniji su bili Kninjani vođeni iskusnom rukom trenera Nenada Hladnića. Nakon tri pobjede u skupini, Kijevo BES je u finalu s 4:3 svladalo dubrovački Square.

 

Treće mjesto je u neizvjesnom dvoboju osvojio Osijek 031 pobijedivši Petrinjčicu, dok su kao odlični peti završili domaćini iz Otočca koji su u ogledu za tu poziciju svladali jaki Fotex. U susretu za sedmo mjesto Albona je nakon izvođenja šesteraca svladala Vinkovce.

Najbolji strijelac završnice bio je Marinko Šamija iz pobjedničke ekipe s 10 postignutih pogodaka, dok je trofej za fair-play pripao ekipi domaćina.

MNK Otočac je, kao domaćin, u Hotelu Mirni kutak upriličio prijam za predstavnike svih klubova sudionika završnice, kao i za visoke goste iz HNS-a - Borisa Durlena, predsjednika komisije za mali nogomet, Ivana Novaka, instruktora FIFE za suđenje, Darija Zgrablića, povjerenika za mladež i Matu Stankovića, izbornika malonogometne reprezentacije Hrvatske.

Na prijamu je bio i Niko Radošević, predsjednik Saveza sportova Ličko-senjske županije, ujedno i izaslanik opravdano odsutnoga Marija Kustića, predsjednika Ličko-senjskog županijskog nogometnog saveza, a sve goste i uzvanike u ime domaćina MNK Otočac i Grada Otočca pozdravili su predsjednik otočkoga MNK Žarko Furlan i gradonačelnik Otočca Mario Barković.

Nagradu za prvo mjesto uručio je Boris Durlen, predsjednik Komisije za mali nogomet, a medalje gradonačelnik Otočca Mario Barković .

Sve ekipe izrazile su zadovoljstvo organizacijom turnira i uputile sve pohvale domaćinu.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri