Produženi rokovi za izradu rang-lista

14.05.2013.

Produženi rokovi za izradu rang-lista

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta produžilo je rokove za izradu rang-lista nacionalnih sportskih saveza za upise u srednje škole.

Zbog prihvaćenih prigovora nekoliko sportskih saveza na ranije postavljene rokove, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta produžilo je rokove za izradu rang-lista nacionalnih sportskih saveza za upis učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2013./14. u razredne odjele za sportaše.

Prema novim rokovima, prijave za uvrštenje na rang-listu nacionalnog sportskog saveza za upis u srednju školu-razredne odjele za sportaše zaprimaju se do 31. svibnja 2013.

Između 3. i 7. lipnja nacionalni sportski savezi izrađuju preliminarne rang-liste prijavljenih kandidata prema kriterijima sportske uspješnosti. 10. lipnja Nacionalni sportski savezi objavljuju preliminarne rang-liste na naslovnici svojih internetskih stranica kako bi kandidati imali priliku upozoriti na moguće pogreške prije objave konačne rang-liste.

17. lipnja nacionalni sportski savezi službeno objavljuju konačne rang-liste na naslovnici svojih internetskih stranica te ih dostavljanju MZOS-u.

Od 17. do 21. lipnja MZOS na temelju rang-lista provodi bodovanje kandidata na način propisan Odlukom o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2013./14. u razredne odjele za sportaše.

Cjelovitu obavijest iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta možete pročitati ovdje.

Cjelovitu obavijest Hrvatskog nogometnog saveza o upisu učenika u 1. razred srednje škole u razredne odjele za sportaše s novim rokovima možete pročitati ovdje.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri