Elitno kolo u Austriji

Hrvatska U-19 u lovu na EP

25.03.2015.

Hrvatska U-19 u lovu na EP
Foto: Ante Gašpar

Reprezentativci do 19 godina starosti od četvrtka će se u Austriji boriti za plasman na Europsko prvenstvo u Grčkoj ovog ljeta.

Turnir kvalifikacijske skupine 6 Elitnog kola bit će odigran od 26. do 31. ožujka, a izabranicima Ferda Milina protivnici će biti Italija, zatim domaćin Austrija te Škotska, a samo pobjednik skupine otputovat će na smotru najboljih.

Na put u Austriju krenut će Ivo Grbić (Hajduk), Marko Stolnik (Sesvete), Josip Bašić (Hajduk), Ivan Šunjić (Dinamo), Robert Murić (Ajax), Andrija Balić (Hajduk), Petar Mamić (Lokomotiva), Ivan Prtajin (Udinese), Nikola Vlašić (Hajduk), Franjo Prce (Lazio), Ante Roguljić (Red Bull Salzburg), Marko Marić (Rapid Beč), Silvio Anočić (Roma), Ivan Fiolić (Dinamo), Duje Ćaleta-Car (Red Bull Salzburg), Lorenco Šimić (Hoverla Užhorod), Ante Ćorić (Dinamo) i Karlo Lulić (Sampdoria).

Susret s Italijom na rasporedu je u četvrtak s početkom u 11 sati u Lindabrunnu, s Austrijom u subotu u 14:30 u Bečkom Novom Mestu, a sa Škotskom u utorak u 13 sati također u Lindabrunnu.

Uz izbornika Milina, u stožeru reprezentacije su trener Božidar Miletić, kondicijski trener Mario Škrablin, trener vratara Sandro Žufić, liječnik Nino Brajković (kvalifikacije), fizioterapeut Zlatko Mihalić, tajnik Josip Tomaško, pomoćnik tehničkog direktora Ilija Lončarević i glavni instruktor Martin Novoselac.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri