Ponoviti Italiju za novi korak prema EP-u

Srna: "Želimo napasti od prve minute"

27.03.2015.

Srna: "Želimo napasti od prve minute"
Foto: Drago Sopta/HNS

Darijo Srna, kapetan Šahtara i Hrvatske, najavio je gostovanje Norvežana na Maksimiru, a plan je Vatrenih napasti od prve minute.

S deset bodova iz prve četiri utakmice, Hrvatska na vodećem mjestu skupine - zajedno s Italijom - dočekuje trećeplasiranu Norvešku. Upravo partija sa San Sira može poslužiti kao primjer kako se suprotstaviti momčadi Per-Mathiasa Hogma.

"Igramo kod kuće, u dobroj smo seriji i želimo pokazati jednako dobar pristup i jednako dobru partiju kao protiv Italije, samo da budemo još agresivniji u šesnaestercu. To nam je cilj", ističe kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna.

Eventualna pobjeda nad Norvežanima predstavljala bi značajan "bijeg" jednome od izravnih konkurenata za plasman na europsku smotru.

"Na dobrom smo putu za Francusku, želimo napraviti još jedan korak. Znam da će nam biti teško, i Norveška želi na EP, a čvrsta je i mlada momčad. No, želimo napasti od prve minute", kaže Srna.

"Kao kapetanu, uvijek mi je posebno zadovoljstvo doći igrati za Hrvatsku. Očekujemo podršku navijača, bit će dosta ljudi na tribinama", zaključio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri