Izbornikova podrška Modriću

Kovač: "Želimo Luki brz i sretan oporavak"

19.04.2015.

Kovač: "Želimo Luki brz i sretan oporavak"
Foto: Drago Sopta/HNS


Izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač poslao je poruku podrške Luki Modriću koji će zbog ozljede ligamenta desnog koljena pauzirati oko šest tjedana.

Modrić je ozlijeđen u prvenstvenom srazu Reala i Malage, a današnji pregled magnetskom rezonancijom pokazao je da se radi o ozljedi drugog stupnja kolateralnog ligamenta desnog koljena. Predviđa se pauza od šest tjedana za zvijezdu Reala i hrvatske reprezentacije.

"Razgovarao sam s Lukom i poželio mu brz i sretan oporavak. Sigurno da mu nije lako, ponovno se ozlijedio baš kada je uhvatio ponovno pravi ritam. Vidjeli smo i u proteklih mjesec dana koliko je značajan za igru Reala, a dobro znamo što predstavlja za našu reprezentaciju", komentirao je izbornik Kovač.

Oporavak od šest tjedana ujedno znači da je Modrić upitan za susret između Hrvatske i Italije:

"Ozljede su sastavni dio nogometa. Luka je izniman radnik, ne sumnjam da će maksimalno odraditi oporavak kako i priliči vrhunskom profesionalcu kao što je on. Gajim nadu da se može oporaviti do susreta s Italijom, i ovisno o toku oporavka mogao bi konkurirati za taj susret. Naravno, nećemo ništa forsirati, Lukino zdravlje nam je najvažnije."

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri