Efikasna i nedjelja

Dva gola Kalinića, po jedan Pašalića i Ikića

03.05.2015.

Dva gola Kalinića, po jedan Pašalića i Ikića
Foto: Drago Sopta/HNS

Nakon uspješne subote, uspješna je bila i "hrvatska" nedjelja. Pogotke su postizali Nikola Kalinić, Mario Pašalić i Frane Ikić.

Dvostruki je strijelac za svoj Dnipro bio Nikola Kalinić. Na gostovanju kod Černomoreca iz Odese hrvatski je napadač precizan bio u 32. minuti iz igre te u 44. minuti s bijele točke.

Konačnih 3:0 postavio je Seleznjov, a Kalinić je igrao do 74. minute. Na tablici ukrajinskog prvenstva, Dnipro nakon 22 odigrane utakmice drži drugo mjesto, s utakmicom više od prvoplasiranog Vidinog Dynama i trećeplasiranog Srninog Šahtara.

Mario Pašalić ponovno se upisao u listu strijelaca španjolskog prvoligaša Elchea. U 35. kolu Primere, Pašalić i suigrači gostovali su kod Malage i poveli preko Jonathasa u prvom dijelu, a nogometaš Chelseaja na posudbi mrežu je zatresao za 2:0 u 89. minuti.

Malaga je u sudačkoj nadoknadi tek ublažila poraz, pri čemu je Pašalić odigrao svih 90 minuta.

U 32. kolu hrvatskog prvenstva, Zadar je na svom terenu pobijedio Hajduk 2:0, a strijelac prvog gola bio je mladi Frane Ikić u 16. minuti. Pobjedu Zadrana zapečatio je Krstanović u sudačkoj nadoknadi.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri