Stanković okupio reprezentaciju na pripremama

03.09.2013.

Stanković okupio reprezentaciju na pripremama

Hrvatska futsalska reprezentacija ovoga tjedna odrađuje pripreme uoči dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Hrvatsku sredinom rujna očekuju dva okršaja sa Slovačkom (18. rujna u gostima, 24. rujna u Dubrovniku) u dodatnim kvalifikacijama za nastup na Europskom prvenstvu koje se početkom iduće godine igra u Belgiji.

Izbornik Mato Stanković okupio je reprezentativce ovoga tjedna u Gospiću gdje do 6. rujna traju pripreme za te kvalifikacijske okršaje.

Na Stankovićevom popisu za pripreme našla su se sljedeća imena:

Marin Stojkić, Ivan Mladina, Goran Dakić, Dražen Ćavar, Saša Babić, Franco Jelovčić, Marinko Šamija, Kristijan Grbeša, Željko Petrović, Matija Capar, Vedran Matošević, Josip Suton, Ivo Jukić, Nikola Pavić, Alen Protega, Dario Marinović.

Tijekom priprema, reprezentacija će odigrati četiri prijateljske trening utakmice s talijanskim prvoligašem Aqua & Sapone s ciljanim uvježbavanjem momčadi za susrete sa Slovačkom.

Uoči tih utakmica, reprezentacija će odraditi još jedne pripreme od 12. rujna u Zagrebu, a između dvije utakmice radit će se u Dubrovniku gdje se 24. rujna igra uzvratni susret.

Uz izbornika Stankovića, s reprezentacijom su treneri Marinko Mavrović i Marin Smoje, fizioterapeut Čedomir Kuharić, doktor Davor Ostrunić, ekonom Dario Zgrablić i vođa puta Boris Durlen.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri