Hrvatice u Austriji kreću u bitku za EP

15.09.2013.

Hrvatice u Austriji kreću u bitku za EP

Hrvatska ženska U-19 reprezentacija okuplja se u ponedjeljak uoči prve kvalifikacijske runde za odlazak na Europsko prvenstvo 2014. u Norveškoj.

Pod vodstvom izbornika Roberta Krznarića, hrvatska ženska U-19 selekcija u ponedjeljak 16. rujna kreće na mini-pripreme u Sv. Martin na Muri. Hrvatsku od 21. do 26. rujna čeka prvi kvalifikacijski turnir za odlazak na Europsko prvenstvo 2014. godine, a protivnici će uz domaćina Austriju biti reprezentacije Izraela i Azerbajdžana.

U elitnu rundu plasirat će se pobjednici skupina i 10 najboljih drugoplasiranih selekcija (boduju se susreti s prvoplasiranim i trećeplasiranim selekcijama), a Krznarić je za ovu akciju pozvao sljedeće nogometašice:

Marijana Miljković, Tena Horvat, Andrea Šćukanec-Hopinski, Anita Straka, Anela Lubina, Ivana Stanić, Rea Tunić, Tea Horvat, Andrea Godinić, Patricija Parlov, Cristel Miočević, Petra Bijelić, Monika Conjar, Michele Skupnjak, Gabrijela Gaiser, Antonija Kojić, Ivana Bojčić, Ana Dujmović.

Uz njih, u Austriju idu treneri Kruno Rendulić i Tihana Nemčić, doktorica Katarina Barbarić, fizioterapeutkinja Jelena Burić, koordinatorica reprezentacije Branka Juhas i voditeljica puta Nina Pavlović.

Hrvatska kvalifikacije otvara susretom s Azerbajdžanom 21. rujna u Lindabrunnu gdje igra i drugi susret dva dana kasnije protiv Izraela. U posljednjem susretu Hrvatsku čeka ogled s Austrijom 26. rujna u Tramauu, a sve utakmice započinju u 11 sati.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri