Hrvatice bolje od Azerbajdžana

22.09.2013.

Hrvatice bolje od Azerbajdžana

Hrvatska ženska U-19 selekcija pobjedom je otvorila nastup u kvalifikacijskoj skupini 1 za odlazak na Europsko prvenstvo.

U austrijskom Lindabrunnu Hrvatice su pod vodstvom izbornika Roberta Krznarića uspješno krenule u kvalifikacije pobijedivši izabranu vrstu Azerbajdžana s 3:1.

Pobjeda je tim vrjednija jer su Azerbajdžanke povele u 12. minuti preko Jalilli, no nakon što je Conjar uspješno realizirala kazneni udarac u 27. minuti, Hrvatice su vratile mirnoću i do kraja osigurale važna tri boda.

Gaiser je u 40. minuti dovela Hrvatsku u vodstvo, a pobjedu je svojim drugim pogotkom potvrdila Conjar u 74. minuti.

U drugom susretu Austrija je s 8:0 svladala Izrael, reprezentaciju koja čeka Hrvatsku u narednom kolu 23. rujna. Posljednje kolo na rasporedu je 26. rujna kada Hrvatsku čeka domaćin, reprezentacija Austrije.

U Elitnu skupinu plasirat će se pobjednici kvalifikacijskih skupina te 10 drugoplasiranih - otpast će, stoga, najslabija drugoplasirana reprezentacija.

Hrvatska: Horvat, Miočević, Bojčić, Tunić (od 63. Dujmović), Kojić, Gaiser, Stanić (od 89. Parlov), Lubina, Conjar, Šćukanec-Hopinski, Straka (od 54. Bijelić)

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri