Damjanović: "I to je nogomet"

26.09.2013.

Damjanović: "I to je nogomet"

Hrvatska izbornica Marija Margareta Damjanović i reprezentativka Katarina Kolar iznijele su svoja viđenja remija protiv Republike Irske na početku kvalifikacija za svjetsku smotru.

Nakon što je hrvatska ženska nogometna reprezentacija bila na pragu pobjede u prvom kvalifikacijskom susretu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kanadi, izbornica Marija Margareta Damjanović prokomentirala je rasplet, odnosno nespretno primljeni pogodak za izjednačenje na 1:1.

"Cijelu smo utakmicu bili bolji i onda, nažalost, slučajno primili pogodak u sudačkoj nadoknadi. Međutim, i to je nogomet, i to se događa. Svojim sam igračicama zadovoljna, a suparnice su nam bile grube, onako kako se igra na Otoku. Ipak, vjerujem da ćemo protiv Slovačke osvojiti tri boda", najavila je Damjanović.

Pogodak Hrvatske režirale su u 11. minuti Izabela Lojna i Katarina Kolar, a loptu je u svoju mrežu pospremila Irkinja Diane Caldwell. "Ja sam samo preskočila loptu, više zasluga treba pripisati mojoj suigračici Izabeli Lojni", opisala je Kolar.

"Prerano je za dojmove, svi smo već mislili da ćemo osvojiti ta tri boda. No, još je početak kvalifikacija, imamo svoje ciljeve i uvijek težimo najboljem. Prvo ćemo malo 'doći k sebi', vratiti se u klubove, trenirati, a sa Slovačkom smo već igrali. Radi se o jako dobrom suparniku, ali opet ćemo ići na tri boda", zaključila je.

Foto: Ante Gašpar

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri