I Katar svladan 4:1

Mladi Vatreni novom visokom pobjedom osvojili turnir

27.05.2015.

Mladi Vatreni novom visokom pobjedom osvojili turnir
Foto: Arhiva HNS

U svom drugom nastupu na prijateljskom turniru u Kataru, Hrvatska U-18 odmjerila je snage s reprezentacijom domaćina i ponovno ostvarila odličan rezultat.

U-18: KATAR - HRVATSKA 1:4 (1:3)
Prijateljska utakmica.
Akademija Aspire, Doha, Katar.

Strijelci: 0:1 - Fintić (1'), 0:2 - Matić (6'), 0:3 - Džalto (7'), 1:3 - Shekata (24'), 1:4 - Mudražija (58')

Hrvatska: Buntić (od 72' Glasnović), Vincazović, Mikulić, Borevković, Lucić, Grubišić (od 70 Andačić), Mudražija, Matić (od 70' Šutić), Fintić (od 50' Špoljarić), Džalto (od 70' Kolar), Bitunjac (od 72' Bašić). Izbornik: F. Milin.

Nakon sigurne pobjede nad Novim Zelandom u utorak (4:1), izabranici Ferda Milina sastali su se i sa svojim domaćinima Kataranima te s maksimalnim učinkom osvojili prvo mjesto na Međunarodnom turniru Tri Series u Dohi.

Naime, istim su rezultatom u srijedu svladali i Katar, a pitanje pobjednika bilo je odlučeno već u uvodnoj fazi utakmice.

U prvoj je minuti Fintić doveo Hrvatsku U-18 u vodstvo, na 2:0 povisio je Matić, a odlično otvaranje zaključio je Džalto sjajnim lobom s 25 metara u sedmoj minuti.

Katar je smanjio zaostatak u 24. minuti preko Shekate, no pobjedu mladih Vatrenih potvrdio je Mudražija u 58. minuti na asistenciju Špoljarića.

Hrvatska je tako završila prva s dvije pobjede, Katar je upisao jednu (1:0 protiv Novog Zelanda), a Novi Zeland ostao je bez bodova.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri