Srna: "Hrvatska ima karakter i kvalitetu"

14.10.2013.

Srna: "Hrvatska ima karakter i kvalitetu"

Kapetan hrvatske izabrane vrste najavio je nadolazeći dvoboj sa Škotima, u svjetlu predstojećih dodatnih kvalifikacija za odlazak na svjetsku smotru.

Hrvatska nogometna reprezentacija završit će svoj nastup u Skupini A gostovanjem na Hampden Parku kod Škotske, u iščekivanju dodatnih kvalifikacija koje će odlučivati o posljednja četiri europska putnika za Brazil.

"Hrvatska nije prvi puta u ovakvoj situaciji. Navikli smo na medijske kritike, no želimo li u Brazil moramo svi biti kao jedno. Kritika donekle i mora biti, nažalost, Belgija je u ovom trenutku bolja od nas i čestitam im na odlasku na Svjetsko prvenstvo. Njihov prvi gol na Maksimiru nas je presjekao, makar smo dobro otvorili utakmicu. Iz tog poraza treba izvući ono najbolje, nije prvi puta da nam se ponavljaju greške zbog kojih gubimo tri boda", prokomentirao je kapetan momčadi, Darijo Srna, koji zbog žutih kartona nije mogao nastupiti protiv Belgije.

Belgija je osigurala prvo mjesto na tablici i izravnu vizu za Svjetsko prvenstvo, a Hrvatska će sigurno biti druga u skupini. "Škotska će biti dobra uvertira za dodatne kvalifikacije. Moramo pokazati na terenu da možemo, da vratimo vjeru svojim navijačima koji su nam jako potrebni u nadolazećim utakmicama", izjavio je nogometaš Šahtara iz Donecka prije puta u Glasgow.

"Igrači su psihički prazni jer smo puno nade polagali u utakmicu s Belgijom. Međutim, Hrvatska ima karakter i kvalitetu i nadam se da ćemo se vratiti kući s tri boda", zaključio je Darijo Srna.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri