Dobar vikend hrvatskih reprezentativaca

19.10.2013.

Dobar vikend hrvatskih reprezentativaca

Sjajno su u klupski vikend krenuli hrvatski reprezentativci od kojih su se četvorica upisala među strijelce.

Darijo Srna zabio je dva pogotka za Šahtar koji je u Mariupolu slavio s 3:1. Srna je zabio dva gola s bijele točke nakon što je ušao početkom drugog dijela i tako donio preokret "Rudarima" nakon vodstva domaćina od 1:0. Konačnih 3:1 postavio je Adriano, a hrvatski napadač Eduardo Alves Da Silva nije igrao.

Bayern je s 4:1 kod kuće svladao Mainz, također nakon negativnog rezultata u prvom poluvremenu. Bavarce je u drugom dijelu na pravi smjer vratio Robben, a nakon pogotka Müllera za 2:1 među strijelce se upisao i Mario Mandžukić. Hrvatski centarfor bio je precizan s desetak metara nakon lijepe povratne lopte Götzea. Konačnih 4:1 postavio je novim pogotkom Müller, ovoga puta s bijele točke.

Nakon što je pogotkom srušio Liverpool na Anfieldu, Dejan Lovren ostat će zapamćen na još jednom slavnom stadionu. Hrvatski stoper zabio je pogodak na Old Traffordu donijevši Southamptonu veliki bod kod Manchester Uniteda u 89. minuti. Lovren je, uobičajeno, igrao svih 90 minuta, a pogodak je ponovno postigao nakon kornera, ovoga puta spretno ubacivši loptu u gol nogom s nekoliko metara.

U Engleskoj se dobro osjeća i Niko Kranjčar koji je zabio prvi pogodak nakon povratka na Otok. Nakon što je prvo briljantnim volejem uzdrmao prečku, u 26. minuti lijepim je udarcem pogodio za 1:0 Rangersa koji su na kraju uzeli bod poslije remija od 2:2.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri