Kovač: "Zadovoljni smo, no još nismo prošli"

21.10.2013.

Kovač: "Zadovoljni smo, no još nismo prošli"

Novi hrvatski izbornik Niko Kovač ponudio je svoje viđenje ishoda ždrijeba u Švicarskoj, koji je Hrvatskoj za protivnika u dodatnim kvalifikacijama donio Island.

Hrvatska i Island odlučivat će 15. i 19. studenoga ove godine o jednom od četiri posljednja putnika na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Tako su odlučile kuglice u Švicarskoj, koje su spojile još Portugal i Švedsku, Ukrajinu i Francusku te Grčku i Rumunjsku.

"Zadovoljni smo, pogotovo s obzirom da drugu utakmicu igramo u Zagrebu. No, želim naglasiti da još nismo prošli", sažeo je izbornik hrvatske nacionalne selekcije, Niko Kovač.

Reprezentaciju Islanda vodi prekaljeni stručnjak, istaknuo je: "Island je mlada, perspektivna momčad s iskusnim izbornikom Lagerbackom, koji je bio i izbornik Švedske i Nigerije na svjetskim prvenstvima. Tri smo puta kao igrači igrali protiv njega i tri puta smo ga pobijedili, jednom mi je predavao na akademiji, a sada ćemo igrati jedan protiv drugoga kao treneri".

Pripreme za okršaje s Islandom počinju odmah, najavio je Kovač: "Moramo se maksimalno pripremiti, što prije ćemo uzeti sve informacije. Nadam se da će nam svi igrači biti zdravi i na raspolaganju, moramo se fizički i psihički dobro pripremiti kako bismo izdržali ove dvije utakmice".

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri