Požurite po ulaznice za Hrvatska - Island

04.11.2013.

Požurite po ulaznice za Hrvatska - Island

Hrvatski navijački korpus za Reykjavik već je popunjen, a dobro je krenula i prodaja za susret u Zagrebu.

Hrvatsku reprezentaciju 15. i 19. studenoga čekaju dva susreta dokvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu protiv Islanda, a nedvojbeno je kako će izabranici Nike Kovača imati snažnu podršku navijača u obje utakmice.

1. studenoga započela je prodaja vouchera za utakmicu u Reykjaviku, kao i prodaja ulaznica za uzvratni susret na Maksimiru 19. studenoga (20:15 sati).

Vouchera za utakmicu na Laugardalsvölluru (15. studenoga u 19:00 sati po lokalnom vremenu) više nema, pa se može očekivati gromoglasna potpora hrvatskih navijača predvođenih Klubom navijača Uvijek vjerni.

Ulaznice za uzvratni susret mogu se kupiti putem interneta do 13. studenoga u 12 sati (ili do iskorištenja raspoloživosti ulaznica). Sve o procesu i načinu kupnje možete pročitati ovdje.

U slučaju da sve ulaznice ne budu prodane putem internetske prodaje, ostatak će se prodavati na blagajnama stadiona Maksimir svakodnevno od 11. listopada od 12 do 18 sati, do prodaje svih ulaznica.

Bez obzira na važnost susreta, cijene ulaznica ostale su iste kao i u svim dosadašnjim utakmicama ovog kvalifikacijskog ciklusa na Maksimiru:

Tribina zapad VIP - 500,00 kn
Tribina zapad dolje - 250,00 kn
Tribina istok - 120,00 kn
Tribina sjever dolje - 70,00 kn
Tribina sjever gore - 50,00 kn
Tribina jug - 60,00 kn

Stoga, požurite po svoje ulaznice!

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri