Prodaja ulaznica za susrete Hrvatske i Islanda

31.10.2013.

Prodaja ulaznica za susrete Hrvatske i Islanda

Izvršni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Damir Vrbanović, predstavio je organizaciju susreta dodatnih kvalifikacija između Hrvatske i Islanda.

Ždrijeb dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo spojio je reprezentacije Hrvatske i Islanda, koje će se 15. studenoga u Reykjaviku i 19. studenoga u Zagrebu boriti za mjesto u Brazilu.

"Bili smo u posjeti Reykjaviku, a Islanđani očekivano pridaju veliku pozornost utakmici. Njima je ovo povijesna prilika, a susret će biti besprijekorno organiziran. Protivnik je zahtjevan i moramo se pripremiti. Računaju na dobar rezultat u prvoj utakmici, treniraju samo na umjetnoj travi, a teren im unatoč neugodno hladnim uvjetima izgleda vrlo dobro", najavio je Damir Vrbanović, izvršni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

Islandski savez osigurao je 700 ulaznica za gostujuće navijače iz Hrvatske, koje će se moći nabaviti isključivo preko Hrvatskog nogometnog saveza, a druge se ulaznice neće moći nabaviti jer su već rasprodane. 350 ulaznica prema ugovornim obvezama odlazi Klubu navijača Uvijek vjerni, a ostale se mogu nabaviti putem interneta od 1. studenoga, na stranici saveza www.hns-cff.hr. Podizat će se putem vaučera.

U Zagreb će stići oko 450 do 500 islandskih navijača i bit će smješteni na zapadnoj tribini.

Internetska prodaja ulaznica za zagrebački susret počinje 1. studenoga i traje do 13. studenoga. Mogu se kupiti do četiri ulaznice. Prodaja na blagajnama stadiona Maksimir počinje 11. studenoga od 12 do 18 sati.

"Srećom, ponovno postoji veliki interes za utakmicu. Imamo veliki broj zahtjeva i nadam se da ćemo imati dobro popunjen stadion. Pustili smo u prodaju sve sektore", dodao je Vrbanović.

Utakmica u Zagrebu počinje u 20:15, a cijene ulaznica su sljedeće:

Zapad VIP - 500 kuna
Tribina zapad - 250 kuna
Tribina istok - 120 kuna
Tribina sjever dolje - 70 kuna
Tribina sjever gore - 50 kuna
Tribina jug - 60 kuna

Sve o kupnji vouchera za Reykjavik i ulaznica za Zagreb možete naći na OVOJ POVEZNICI.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri